Hoe gaat het in zijn werk?

Benieuwd naar onze aanpak voor het behalen van de beste resultaten in jouw situatie? Ontdek hieronder ons proces. Van het eerste gratis adviesgesprek tot het bereiken van een overeenkomst die voldoet aan jouw wensen, wij begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle uitkomst!

vaststellingsovereenkomst.nl - in gesprek

Stap 1: Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Ons proces begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar jouw situatie en identificeren we mogelijke kansen en verbeterpunten. We bespreken de mogelijke opties en leggen uit hoe we je kunnen helpen.

vaststellingsovereenkomst hoe werkt het

Stap 2: Bepalen strategie

In deze stap kijkt jouw vaste jurist welke verbeteringen er mogelijk zijn. Je kan denken aan:

  • verhogen van de ontslagvergoeding
  • vervallen van je concurrentie- of relatiebeding
  • uitbetalen van vakantiedagen
  • veiligstellen van je WW-uitkering
  • en nog veel meer!

Hierbij vinden wij het super belangrijk dat je eigen wensen ook worden meegenomen, want je bepaalt altijd samen de definitieve onderhandelingsstrategie!

Stap 3: Onderhandelen

Je jurist zal het contact tussen jou en je werkgever overnemen. Dit betekent minder stress voor jou en een professionele aanpak van de onderhandelingen om de beste ontslagvoorwaarden voor jou te verkrijgen. Je wordt altijd direct op de hoogte gehouden van de voortgang.

vaststellingsovereenkomst tekenen

Stap 4: Ondertekening VSO

Na de onderhandelingen controleren wij elke aanpassing van de werkgever in de vaststellingsovereenkomst zorgvuldig. Alleen wanneer alles naar tevredenheid is aangepast, gaan we over tot ondertekening.

Teken nooit direct een VSO.

Door het wel te doen loop je het risico op het mislopen van WW-uitkeringen en pensioeninkomsten. We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten over wat een vaststellingsovereenkomst nu precies is en waar je allemaal op moet letten. Wij leggen het hieronder uit zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Lees meer in onze kennisbank.

In onze kennisbank vind je uitgebreide informatie over de juridische aspecten van vaststellingsovereenkomsten, praktische tips voor onderhandelingen en veelgestelde vragen.

Wil je alles weten over vaststellingsovereenkomsten? Lees dan verder in onze kennisbank!

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8

Uitstekend
Gebaseerd op 53 recensies
A Google User
A Google User
2023-12-18
Bekwaam. Heldere communicatie. Beste resultaat.
N
N
2023-12-18
Liselotte was buitengewoon efficiënt en professioneel bij het afhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Haar expertise resulteerde in een vlot proces en een gunstige uitkomst. Zeer tevreden met haar diensten.
Erik Zoeteweij
Erik Zoeteweij
2023-11-30
Snel advies, heldere en duidelijke taal en snelle opvolging. Behulpzame en vriendelijke mensen die met je meedenken en zorgen voor een vlotte afwikkeling.
Tim Harleman
Tim Harleman
2023-11-23
Liselotte heeft verstand van zaken. Communiceert snel en duidelijk en komt haar afspraken na.
Michael lopez
Michael lopez
2023-11-22
Ik ben echt heel tevreden en blij dat ik bij fh juristen ben uitgekomen.ze hebben me zo goed geholpen en voorzien van juridische bijstand die me enorm heeft geholpen.lisselote heeft mijn zaak behandeld en nogmaals ben ik je echt dankbaar.van begin tot eind heel professioneel en vriendelijk.aanrader voor iedereen die juridisch bijstand nodig heeft Mvg Michael Lopez driehuis
Barry Van Der Aar
Barry Van Der Aar
2023-11-20
Fijne samenwerking gehad, dossier snel in behandeling genomen, korte communicatie, menselijk en snel tot een goede uitkomst gekomen.
Jasmijn de Groot
Jasmijn de Groot
2023-11-20
Vriendelijke, vakkundige én snelle service.
F.
F.
2023-11-17
Ik ben uitzonderlijk goed, snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Zonder hulp van deze partij was de uitkomst van mijn VSO niet hetzelfde geweest. Ik ben ze erg dankbaar voor hun flexibiliteit en persoonlijke aanpak tijdens het proces. Zeker een aanrader!
Kim van Mourik
Kim van Mourik
2023-11-17
Erg vriendelijk en behulpzaam, ben goed geholpen en zeer tevreden
Katja Richters
Katja Richters
2023-10-24
Ik ben zeer goed geholpen met het controleren van de vaststellingsovereenkomst maar ook met het onderhandelen.