Doe de gratis check!

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is een overeenkomst tussen werkgever en werknemer waarin afspraken worden gemaakt over het einde van het dienstverband. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er sprake is van een ontslag of beëindiging met wederzijds goedvinden.

TIP: teken nooit gelijk je vaststellingsovereenkomst. Laat jouw overeenkomst gratis en vrijblijvend door ons controleren voordat u deze ondertekent.

5 redenen om jouw vaststellingsovereenkomst te laten controleren

vaststellingsovereenkomst

Laat onze jurist voor jou de beste deal uitonderhandelen 

Het is niet verstandig om zelf te onderhandelen over je ontslag. Je bent er vaak emotioneel bij betrokken en het ontbreekt je waarschijnlijk aan expertise op het gebied van arbeidsrecht. Fouten kunnen hierdoor erg duur uitpakken.

De experts bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn zeer ervaren juridische onderhandelaars en weten heel goed wat wel en niet haalbaar is.

Mw. mr. L.N.L. van Haren

Jurist vastellingsovereenkomst.nl

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8

Uitstekend
Gebaseerd op 53 recensies
A Google User
A Google User
2023-12-18
Bekwaam. Heldere communicatie. Beste resultaat.
N
N
2023-12-18
Liselotte was buitengewoon efficiënt en professioneel bij het afhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Haar expertise resulteerde in een vlot proces en een gunstige uitkomst. Zeer tevreden met haar diensten.
Erik Zoeteweij
Erik Zoeteweij
2023-11-30
Snel advies, heldere en duidelijke taal en snelle opvolging. Behulpzame en vriendelijke mensen die met je meedenken en zorgen voor een vlotte afwikkeling.
Tim Harleman
Tim Harleman
2023-11-23
Liselotte heeft verstand van zaken. Communiceert snel en duidelijk en komt haar afspraken na.
Michael lopez
Michael lopez
2023-11-22
Ik ben echt heel tevreden en blij dat ik bij fh juristen ben uitgekomen.ze hebben me zo goed geholpen en voorzien van juridische bijstand die me enorm heeft geholpen.lisselote heeft mijn zaak behandeld en nogmaals ben ik je echt dankbaar.van begin tot eind heel professioneel en vriendelijk.aanrader voor iedereen die juridisch bijstand nodig heeft Mvg Michael Lopez driehuis
Barry Van Der Aar
Barry Van Der Aar
2023-11-20
Fijne samenwerking gehad, dossier snel in behandeling genomen, korte communicatie, menselijk en snel tot een goede uitkomst gekomen.
Jasmijn de Groot
Jasmijn de Groot
2023-11-20
Vriendelijke, vakkundige én snelle service.
F.
F.
2023-11-17
Ik ben uitzonderlijk goed, snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Zonder hulp van deze partij was de uitkomst van mijn VSO niet hetzelfde geweest. Ik ben ze erg dankbaar voor hun flexibiliteit en persoonlijke aanpak tijdens het proces. Zeker een aanrader!
Kim van Mourik
Kim van Mourik
2023-11-17
Erg vriendelijk en behulpzaam, ben goed geholpen en zeer tevreden
Katja Richters
Katja Richters
2023-10-24
Ik ben zeer goed geholpen met het controleren van de vaststellingsovereenkomst maar ook met het onderhandelen.

Kennisbank

Ontdek in onze kennisbank alles over vaststellingsovereenkomsten.

In onze kennisbank vind je uitgebreide informatie over de juridische aspecten van vaststellingsovereenkomsten, praktische tips voor onderhandelingen en veelgestelde vragen.

Business Accounting: A Guide for Entrepreneurs

Klik hier voor gratis advies

Wij proberen altijd binnen één uur contact met je op te nemen.