Entrepreneurs

Over ons.

Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is.

We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), begeleiding naar een nieuwe baan, uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.

Hoe gaan onze arbeidsjuristen te werk?

Allereerst plannen we een gratis en vrijblijvend telefoongesprek om jouw ontslagsituatie en vaststellingsovereenkomst te bespreken. Tijdens dit gesprek nemen we ruim de tijd om naar jouw verhaal te luisteren, zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen maken van jouw positie en de inhoud van de vaststellingsovereenkomst. We zullen je in dit gesprek alvast adviseren over de hoogte van de ontslagvergoeding, veiligstellen van een WW-uitkering, opzegtermijnen etc.

Als je besluit om gebruik te maken van onze diensten zullen we je begeleiden van A tot Z. Het regelen van alle communicatie met de belangenbehartiger van je werkgever behoort tot onze taken, zodat je zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Eerste advies is 100% gratis en vrijblijvend

Wanneer je hulp nodig hebt met je ontslagsituatie of vaststellingsovereenkomst, bieden wij graag ons eerste advies gratis en zonder verplichting aan. Ook daarna is onze dienstverlening in veel gevallen gratis voor werknemers. Dit komt doordat we doorgaans de juridische kosten bij je werkgever in rekening brengen. Als er toch een (kleine) eigen bijdrage nodig is, zullen onze juristen dit tijdens ons eerste gesprek duidelijk met je bespreken.

Onze missie.

Het is onze missie om werknemers bij te staan als het gaat om ontslagrecht.

Onze missie is om werknemers, van alle inkomensniveaus, bij te staan bij het beschermen van hun rechten en doen ons uiterste best om elke werknemer te helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige en eerlijke vaststellingsovereenkomst.

Onze beloften.

Onze beloftes zijn de drijvende kracht achter vaststellingsovereenkomst.nl.

We onderhandelen daadkrachtig en als het moet met een lange adem

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen

Wij staan voor betrouwbaarheid en professionaliteit

Bij ons kun je rekenen op heldere communicatie en volledige transparantie, zodat je altijd op de hoogte bent

Vacatures

Wil jij onderdeel zijn van ons team?

Bekijk onze vacaturepagina voor de meest recente vacatures en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Ons kantoor.

Vaststellingsovereenkomst.nl HQ
Vaststellingsovereenkomst HQ

Klik hier voor gratis advies

Wij proberen altijd binnen één uur contact met je op te nemen.